Home

GIGI kezeléseim

GIGI kezeléseim

Gyémántfejes mikrodermabrázió

A gyémántfejes mikrodermabrázió az egyik leghatékonyabb bőrcsiszoló eljárás, mely műtéti beavatkozás nélkül is látványos bőrregeneráló hatást fejt ki. Steril gyémántfejjel dolgozunk a bőrön, melynek hatását vákuum is erősíti az elhalt szarusejtek egyenletes eltávolításában. A csiszolás erősségét egyénre szabottan tudjuk beállítani a megfelelő gyémántfej kiválasztásával és a vákuum erősségének a szabályozásával. A terápia fájdalommentes.

A kezeléssel gyors, látványos eredményt tudunk elérni: a ráncos, szarkalábas bőrön, a tágpórusú, gyulladt, aknés bőrön, a heges, pigmentfoltos bőrön – tápláló, regeneráló kezelések előtt alkalmazva. Kúraszerűen kb. 5 alkalom szükséges a tartós eredmény elérése érdekében, heti-kétheti rendszerességgel.

 

Nutri-Peptide kezelés

Nutri-Peptide – hatóanyagdrón a kozmetikában, a ragyogó és életteli bőrért.A Nutri Peptide egyesíti a természetes hatóanyagokat a legmodernebb biotechnológiai hatóanyagokkal. Innovatív kis molekulatömegű összetevői beépülnek a bőrbe, elősegítve és serkentve a bőr megújulási, és természetes működési folyamatait. Főhatóanyaga az X50 Photoglow egy 220 nanométer nagyságú kis hatóanyag kapszula, mely képes kapcsolódni bőrünk sejtjeihez és hatóanyagai lassú és folyamatos felszívódását biztosítja a sejtekbe. Ez a kozmetikai drón tulajdonképpen egy különleges kis hatóanyag kapszula, mely nagyon pici méretének köszönhetően könnyen felszívódik a bőrben. A kapszulába a Chlorella vulgaris, egy egysejtű alga kivonata van csomagolva, ami magas arányban tartalmazza a B- vitamin csoporthoz tartozó vitaminokat, C- és E-vitaminokat, ásványi anyagokat: foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot és nyomelemeket. Ez a hatóanyag drón tulajdonképpen egy energia injekció bőrünk sejteinek, hogy az évek múlásával egyre gyengülő felépítő mechanizmusai újra erőteljesebben működhessenek. Az X50 PhotoGlow elősegíti a bőr, sima és egészséges, életteli megjelenését, egyedülálló hatóanyag beviteli módszerének köszönhetően.

 

Kezelés Ester C termékcsaláddal

A sápadt, fakó, pigmentált, száraz, érzékeny és kivörösödő bőrre nyújt megoldást. Savas hámlasztó kezelés, mely vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat juttat a bőrbe, helyreállítva annak egészséges működését, kijavítja sérüléseit és felerősíti természetes védekezőképességét. A magas C-vitamin tartalmú és széles antioxidáns védelemmel látja el a bőrt. Meggátolja az idő előtti öregedést, halványítja a pigmentfoltokat és megelőzi a további pigmentációk kialakulását. Stimulálja a kollagéntermelődést és visszaadja a bőr egészséges ragyogását, egységes színét, feszességét.

 

Bioplasma kezelés

A GIGI Bioplasma kezelés egy bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer mely megoldást nyújt a ráncok, tág pórusok, laza tónus, dehidratáltság, pigmentációk, fakó, sápadt bőr, bőrpír, értágulatok, rugalmatlanság, akne és mitesszer esetén. A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be új termékcsaládjába. A hatóanyagokat vagy algákból nyert növényi őssejt kultúrákból állítják elő laboratóriumaikban, vagy folyamatosan ellenőrzött, szennyeződésmentes nyílt tengeri szakaszokon gyűjtött algákból, moszatokból állítják elő.