Home

Így készülj fel a tetoválásra

Így készülj fel a tetoválásra

Mit tehetsz, hogyan járulhatsz hozzá a sminktetoválás könnyebb, eredményesebb, fájdalommentesebb véghezvitele érdekében?

A sminktetoválás előtt 1-2 héttel már NE menj szoláriumba, és ne napoztasd az adott területet!

SZEMHÉJ TETOVÁLÁS ESETÉN:

  • Műszempilládat vetesd le
  • A szemhéjadat kenegesd kókuszolajjal a hidratáció érdekében
  • Ha szemhéjtetoválásra jössz, kérlek, mellőzd a szempillaspirál használatát aznap!

Pihend ki magad! Stresszes állapotban még a bőr is nehezebben fogadja be a pigmentet! Ha úgy látom, még nem döntöttél a sminktetoválás mellett, hiába vártál hónapokat a bejelentkezés után, jogomban áll a tetoválást el nem végezni! Mivel tartós dologról van szó látható helyen, ezért ez felelősséggel jár, akár egy orvosi beavatkozás! A Te érdeked, hogy csak az történjen meg, amit 100%-ig akarsz.

 

Igyál sok folyadékot a sminktetoválásod előtt már 2-3 héttel!

 

Menstruáció, betegség, gyógyszer szedés ideje alatt kérlek, ne gyere tetováltatni, mert ezek a tényezők befolyásolják a tartósságát, és nem tudunk garanciát vállalni, ha nem lesz tökéletes ezek miatt a tetoválásod!

 

Ha ajaktetoválásra jössz, kérjük, vedd figyelembe, hogy a kezelés előtt a háziorvosod által előírt módon kell szedned a Telviran nevű gyógyszert, ha herpeszre hajlamod van. Biztos lehetsz benne, hogy a tetoválás után meg fog jelenni, ha nem szedsz gyógyszert, és valamikor már volt herpeszed. Szedési javaslat: Tetoválás előtt 2 nappal kell elkezdeni, és végigszedni a 800mg-os kiszerelést. De minden esetben kérd ki a háziorvosod véleményét!

 

Ajaktetoválásod előtt rendkívül fontos, hogy hidratáld a felületet, véleményem szerint a legjobb tápanyag ehhez a kókuszolaj, shea vaj, Carmex.

 

Ha szemöldöktetoválásra érkezel, nyugodtan fesd ki szemöldöködet úgy, ahogyan szereted viselni, ha meg szeretnéd mutatni nekem.

 

Tartós szemöldökfestést kérlek, ne készíttess a tetoválás előtt már kb. 2 héttel!

 

Készítsd fel szemeidet és lelkedet arra, hogy a sminktetoválás után pár napig egy teljesen új arcot fogsz látni a tükörben, amit természetesen megszokás kérdése csak elfogadni. Csak abban az esetben készíttess velem sminktetoválást, ha tudod is, hogy kb. mit szeretnél látni magadon, akkor NE, ha másokon tetszik. Próbáld meg elképzelni önmagadon, átérezni, hogy arcod vonásai változhatnak a sminktetoválás által. Persze nem drasztikus mértékben, és ha olyan szakemberhez mész, akivel egyezik az ízlésetek, akkor ez a változás csak előnyös lehet számodra! :))