Home

Bemutatkozás

Bemutatkozás

ATI_1200Üdvözöllek honlapomon!

Magera Viktória mester kozmetikus, profi  sminktetováló és profi sminkes vagyok!

Pályafutásom kezdete óta hivatásomnak érzem a szépítést!A folyamatosan megújuló termékek és technikák, magával hozzák hivatásomba a fejlődést. Munkámban élem ki művészi kreativitásom, általuk megmutathatom  szeretetem és szenvedélyem  a szépség szakma  iránt! Fiatal koromtól ez az életem!

Beauty Studióm szolgáltatásai közül mindenki megtalálja a magának megfelelőt!

Úgy vélem a Gigi és Mary Cohr professzionális termékei minden vendég segítsége!

Kedves kolléganőmmel, Riszula Fannival (aki mellettem töltötte tanuló éveit kiváló eredményekkel) nagy szeretettel várjuk a szépülni vágyó kedves hölgy vendégeket!

A Legnagyobb szenvedélyem a sminktetoválás és a sminkelés! Ezen a két fő területen  folyamatosan képzem magam! A számos eredményes  sminkverseny mégjobban meghozta kedvem a további képzésekhez ! Így már több éve dolgozok Airbrush géppel! Egyedi Smink technikám használható minden alkalomra. Legyen az  esküvő, fotózás különleges portfóliók, színház vagy média szereplések, fantázia testfestés de akár vízalatti fotózásokhoz is szívesen vállalok!

Több mint 10 éve készítek sminktetoválásokat! A legújabb technikák és képzések rajongója vagyok! Imádom különböző kreatív módon segíteni a vendégek szépülését!

Nouva contur digital orvosi pigmentáló géppel dolgozok, amely rezgésmentes tűleszúrásokkal dolgozik és így fájdalom mentes tetoválást eredményez. Munkáimban a természetességre törekszem, mindig szeretem megbeszélni vendégeimmel elképzelésemet, úgy, hogy szem előtt tartom az Ő kívánságaikat is!

Folyamatos fejlődésem ezen a területen a legújabb technikák képzésére juttat el, így a legtrendibb irányokban is tudok neked segíteni 🙂

Studióm szolgáltatásaival szeretettel várunk minden kedves szépülni vágyó vendéget!

Kozmetikám, ahol szeretettel várlak:

EDI_0144 EDI_0146 EDI_0150EDI_0142 EDI_0151 EDI_0154 EDI_0157 EDI_0160 EDI_0161EDI_0163