Home

Tudj meg mindent a GIGI kezelésekről

Tudj meg mindent a GIGI kezelésekről

A GIGI Cosmetic Laboratories, Izrael legnagyobb kozmetikai vállalata – melyet 1957-ben alapított a Magyarországon született  Eliezer Landau – 1991 óta van jelen a magyar piacon. Jelenleg több mint 3000 kozmetikus partnerrel, folyamatosan növekvő számú kizárólagos szalonnal, hazánkban az  egyik vezető professzionális márka.

A GIGI cég a kozmetikumok teljes skáláját biztosítja mindenkinek. A szalonok számára gazdaságos, úgynevezett kabin kiszerelés készül, míg a páciensek kisebb, attraktívabb csomagolásban ugyanezeket kaphatják meg a házi ápoláshoz. Ezek a lakossági termékek sehol a világon nem kerülnek üzletekben kereskedelmi forgalomba, kizárólag a szalonokban a kozmetikusok diagnosztizálása után vásárolhatók meg.

A GIGI kozmetikumokat egyetemi és gyógyszergyári kutató laboratóriumokban kísérletezik ki, évente legalább egy új termékcsalád kerül piacra.

2010-től egy egyedi fejlesztésű, 4 alapfunkciós (dinamikus peeling – innovációs hámlasztás, tű nélküli mezoterápia, ionto-face lifting, spray funkció), GIGI Quadro arc és testkezelőgéppel bővült a GIGI palettája, amely óriási előrelépést jelent az anti-aging  és sejtfiatalító kúrák területén.