Home

Tudj meg mindent a Mary Cohr kezelésekről

Tudj meg mindent a Mary Cohr kezelésekről

Jean-Daniel Mondin – egy francia plasztikai sebész úttörőjének fia – elhatározta, hogy gyógyszerészeti gyakorlatát felhasználja, hogy így fejlesszen kozmetikai termékeket, amelyek hozzájárulnak a bőr gyógyulásához és regenerálódásához. Ezeket a csúcstechnológiai formulákat már az édesapja is használta a plasztikai sebészetben, és most is használják a szépségipari szakértők és kozmetikusok különböző kezelések során. Ezek a termékek úgy lettek kifejlesztve, hogy már nem tartalmaznak parabent, GMO-t (genetikailag módosított organizmusokat) és kémiai fényvédőt, hogy így biztosítsák a tökéletes természetességet, biztonságot, ezáltal feleljenek meg az erősen igénybe vett bőr számára is, beleértve azokat is, akik már valamilyen plasztikai beavatkozáson is átestek.

 

Élet és energia

A Vital Eszenciák aktiválják a különböző bőrtípusok vitális funkcióit és feltöltik a bőrt természetes energiával.

A professzionális aromaterápia lényege

A zsályából kivont esszenciális olaj aktivizálja a bőr regenerálódási képességét.

A rozmaringból kivont esszenciális olaj fokozza a bőr tónusát.

A levendulából kivont esszenciális olaj aktivizálja a bőr stresszoldó és nyugtató funkcióit.

Éltető eszenciák

Az esszenciális olajok éltető energiája

Esszenciális olajok

Az esszenciális olajok kivételesen hatásos és stimuláló tulajdonságait már évezredek óta ismeri és használja az emberiség. Mary Cohr három, 100%-ig természetes olajat választott ki a bőrápolás hatékonyságának fokozása, és a kezelések kiegészítése érdekében:
A levendulát (aktiválja a bőr stresszoldó és nyugtató funkcióit), a zsályát (aktivizálja a bőr regenerálódási képességét) és a rozmaringot (fokozza a bőr tónusát és éltető funkcióit).

 

Miben rejlik a Mary Cohr különlegessége?

Az esszenciális olajok olyan aktív magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, hogy csak alapolajban higítva szabad használni azokat. Az esszenciális olajok gyengéd, simogató mozdulatok segítségével gyorsan behatolnak a bőrbe, amíg a közvetítőként használt olaj visszamarad a bőr felszínén és nem kívánt csillogást, kellemetlen olajos érzetet hagy maga után. Egy szabadalmaztatott eljárásnak, a hidrogél formulának köszönhetően, a Mary Cohr forradalmasította az esszenciális olajok alkalmazását.
Az esszenciális olajok szétoszlanak a hidrogélben, amely fokozza a felszívódá- sukat, hidratálja, tökéletesen kisimulttá és lággyá teszi a bőrt.
Az eszencia krémek 2007-ben új formulában jelentek meg, ez a Vital Eszencia.
A Vital Eszenciák kivételes bőrápolási termékek, melyeket arra fejlesztettek ki, hogy aktiválják a bőrfunkciókat a különböző bőrtípusnak megfelelően.

 

Hogyan használjuk?

A Vital Eszenciákat, melyeket a kozmetikusa ajánl Önnek bőrtípusa alapján, a többi bőrápolási termék (krém, szérum, maszk) alkalmazása előtt kell használni, hogy a termékek a bőr mélyebb rétegeibe tudjanak behatolni. Reggelente “felébreszti” a bőrsejteket, és fogékonyabbá teszi őket az azt követő bőrápolási eljárások aktív összetevőinek befogadására. Esténként oldja a sejtekben és a felszíni keringési rendszerben felgyülemlett stresszt egy fárasztó nap után, és megkönnyíti az ezután következő bőrápolási kezelésben használt anyagok felszívódását.

 

A természetes anyagok tápláló hatása a bőrét még csodálatosabbá varázsolja

Az esszenciális olajak energizáló erejüket a napfénynek, és azoknak a jótékony hatású növényeknek köszönhetik, amelyekből készülnek. A Mary Cohr kiválasztott 3 esszenciális olajat, amelyeknek számos jótékony hatása van a bőrápolásban: ilyen a zsálya (Salvia Officinalis) a fiatalító és regeneráló hatása miatt; a levendula (Lavandula Officinalis) a stresszoldó és nyugtató hatása miatt; és a rozmaring (Rosmarinus Officinalis) a tonizáló és feszesítő hatása miatt.

A Mary Cohr szépségápolási termékeit olyan aktív összetevőkből alkotta meg, melyeket a természet mélyéről válogatott össze. Ezek az összetevők a legaktívabb és legjobb növényi hatóanyagokkal táplálják a bőrt. Az esszenciális olajok használata lehetővé teszi, hogy a rendkívül igénybe vett bőr is visszanyerje életerejét, energiáját, ragyogását.

A Mary Cohr kozmetikusai fokozottan segítik szépségét a napon is, a napvédő termékcsaládnak köszönhetően.

A Mary Cohr megalkotta a Vital Eszenciákat, melyeknek az a lényege, hogy az illóolajok a hidrogél formulának köszönhetően hatékonyabban fejtik ki hatásukat.

Vital Eszencia: még szebb és energikusabb bőr